Störningar i marknätet i Halland

Publicerad

TV-tittare i Halland som använder sig av det marksända nätet kan drabbas av störningar under dagtid 9-17 då tekniskt underhållsarbete pågår. Teracom har personal som är uppe och klättrar i masterna.

TV-tittare som använder marknätet kommer att erfara störningar då underhåll pågår under onsdagen och torsdagen i Halland. Arbetet pågår i masterna i Halmstads hamn, Oskarström, Mahult, Grevie och i Knäred. Störningarna ska upphöra klockan 17:00 då servicen slutar för dagen. Så de som ser fram emot en serie eller film på Svt efter den tiden behöver inte oroa sig.

– Vi renoverar, det låter konstigt men det är det vi gör uppe i masten. Olika tekniska Installationer som genomförs gör att delar av utrustningen stängs av under arbetet. Vi har egen anställd servicepersonal av säkerhetsskäl, det sker planerat, säger Marcus Hartmann, kommunikationschef Teracom.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer