Tre personer till sjukhus efter trafikolycka i Halmstad. Foto: Casper Johansson/CJ Media

Personbil krockade med träd – tre personer fördes till sjukhus

Uppdaterad
Publicerad

Vid klockan 02.20 natten till onsdag, körde en personbil in i ett träd på Grönvångsvägen i Halmstad. Tre personer färdades i bilen och fördes senare till sjukhus. Föraren saknar körkort och misstänks för grovt rattfylleri.

Föraren är en man i 35-års åldern och polisen har inga uppgifter om hur fort han körde eller vad som föranledde olyckan.

– Föraren blåste positivt, och är misstänkt för grovt rattfylleri. Sedan har han inget körkort heller. Det är vad vi vet än så länge, säger Jenny Widén, polisens presstalesperson.

”Bilen var ganska demolerad”

Vägen stängdes av under olyckan och bilen bärgades från platsen samtidigt som bilens tre passagerare fördes med ambulans till sjukhus.

– Bilen var ganska demolerad men jag har inga uppgifter om deras skador. Enligt de som var på plats var inte skadorna livshotade då i alla fall, säger Jenny Widén, polisens presstalesperson.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.