Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Cina titulerar sig som porninfluencer och har de senaste tre åren varit aktiv på en porrsajt. Hur hamnade hon där och vad vill hon säga till andra som funderar på att skaffa ett konto? Foto: Valentina Xhaferi/SVT

Porninfluencern Cina från Varberg varnar andra för att exponera sig på porrsajt

Uppdaterad
Publicerad

Cina, 43, från Varberg lägger ut egenproducerade filmer på en porrsajt sedan tre år tillbaka. Under den tiden har hon sett hur illa det har gått för vissa kvinnor. Enligt Cina har en del även sålt sex, andra har tagit sitt liv. Nu vill hon varna unga tjejer för att exponera sig på sajten.

– Kan ni gå ut och jobba som vanligt folk, gör det, säger hon.

I klippet berättar 43-åriga Cina om sitt arbete på en porrsajt.

Cina blev sjuk 2015 och fick flera diagnoser, bland annat är hon bipolär och har utmattningssyndrom vilket gjort det svårt att hitta ett arbete som fungerar. Hon blev utförsäkrad från Försäkringskassan och började då sälja egenproducerade sexvideos på en porrsajt.

Något som hon tidigare berättat om i tidningen Expressen.

Trots Cinas starka avrådan till framförallt yngre kvinnor att välja samma bana som hon själv gjort säger hon att hon är stolt över sig själv.

– Jag är stolt över mig själv, jag kan betala mina räkningar, ta hand om min familj och inte ligga samhället till last, säger hon till SVT.

Den aktuella porrsajten som Cina finns på, har idag över 150 miljoner registrerade prenumeranter och 1,5 miljoner användare.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.