Mannen lämnades på platsen med livshotande skador. Foto: Lennart Benson

Tre personer anhållna efter knivskärning i Varberg

Uppdaterad
Publicerad

Två män och en kvinna har under natten anhållits, skäligen misstänkta för grov misshandel för den knivskärning som inträffade i Varberg under tisdagskvällen.

Det var under tisdagskvällen som en man i 30-årsåldern hittades vid Hagaskolan i Varberg, han hade en trolig knivskada i låret och fördes till till sjukhus med ambulans.

Larmet inkom strax efter 18 på tisdagskvällen och enligt vittnesuppgifter ska flera personer ha lämnat platsen. Efter händelsen spärrade polisen av platsen för en teknisk undersökning.

Under natten kunde polisen ta in tre misstänkta personer till förhör, de hämtades i en bostad i Varberg. De misstänkta personerna är två män och en kvinna i 30-40-årsåldern och de har nu anhållits av åklagare skäligen misstänkta för grov misshandel.

Skadeläget för den knivskurne mannen är i nuläget okänt.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.