Anne Lundberg och Antikrundan ger sig ut på sin 35:e turné i sommar. Bland annat blir det ett stopp i Landskrona. Foto: Magnus Liam Karlsson/SVT

Antikrundan kommer till Landskrona

Uppdaterad
Publicerad

I sommar åker Antikrundan på sin årliga turné och i år blir Landskrona ett av stoppen. Den 2 september intar experterna Landskrona Konsthall.

Det är den 35:e gången som SVT:s program Antikrundan åker på turné och nu är det klart vilka orter som kommer att besökas.

Först ut blir ett besök i Stockholms stadshus, följt av ett utlandsbesök till Mariehamn på Åland och vidare till Borlänge, Motala, Karlskrona och sist Landskrona.

– Det är roligt att äntligen få komma tillbaka till Motala, Borlänge och Landskrona som fått vänta länge på ett återbesök – men plötsligt så händer det! säger Pernilla Månsson Colt, producent för Antikrundan.

Förra året besökte Antikrunda Norrvikens trädgårdar i Båstad – se hur det såg ut i klippet nedan:

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Kön ringlade flera hundra meter från platsen där besökarna får sina föremål värderade. Foto: SVT

Hit kommer Antikrundan sommaren 2023

20 augusti: Stockholms stadshus

22 augusti: Mariehamn Alandica, Åland

27 augusti: Borlänge Rommehedslägret

29 augusti: Motala, Lokverkstan

31 augusti: Karlskrona Stumholmen

2 september: Landskrona Konsthall

Källa: SVT

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.