Fem ungdomar anhållna för mordförsök på Drottninghög

Uppdaterad
Publicerad

Fem ungdomar greps under tisdagen misstänkta för mordförsök under ett bråk i april i år. Två män fördes då till sjukhus med skär- och stickskador, rapporterar Helsingborgs Dagblad.

Polisen larmades till Rökullagatan på Drottninghög den 3:e april angående ett bråk. Polisen grep inte någon under pågående händelse, utan gjorde det istället under tisdagsmorgonen, skriver HD.

De fem ungdomarna, som är i 16-20-årsåldern, greps alla i olika lägenheter. Under insatsen genomfördes även husrannsakningar och polisen gjorde beslag som kan leda till ytterligare utredningar.

– Det här kan kanske uppfattas som negativt för Drottninghög, men vi märker i vårt arbete att de goda krafterna i området växer och blir starkare, säger Karim Ottosson, polischef i Helsingborg till tidningen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.