Foto: SVT

Ovädret flyttade fram dubbelfinalen

Uppdaterad
Publicerad

Matchen mellan det colombianska paret Juan Sebastián Cabal/Robert Farah och fransmannen Jérémy Chardy och polacken Lukasz Kubot fick vänta i nästan en timme.

12.00 var det tänkt att dubbelfinalen i Swedish Open-tennisen i Båstad skulle börja, men ovädret tvingade arrangörerna att flytta fram finalen.

Sedan hann bara fem game – 3-2 till Chardy/Kubot – avverkas innan regnet och den tilltagande blåsten avbröt spelet. Arrangörerna meddelar att varje kvart kommer uppdateringar om väder- och spelläget att komma, och det är i nuläget – precis som himlen över Båstad – oklart när spelet återupptas.

Singelfinalen mellan spanjoren Tommy Robredo – som i sin tredje final i Båstad jagar sin tredje titel – och fransmannen Benoît Paire – som i sin tredje ATP-final jagar sin första seger – är schemalagd till 14.00.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.