Foto: Mikael Nilsson/SVT

Stadshuset i Landskrona spärrades av – misstänkt föremål

Uppdaterad
Publicerad

Ett stort område kring stadshuset i Landskrona spärrades av efter att väktare hittat ett misstänkt föremål. Den nationella bombgruppen kallades in.

Väktare hittade ett misstänkt föremål i ett garage i anslutning till stadshuset i Landskrona. Polisen kallades till platsen, men kunde inte avgöra om föremålet är farligt eller inte.

– Det är ett onaturligt föremål och polispatrullen gjorde bedömningen att nationella bombskyddet behöver titta på det, säger polisens presstalesman Fredrik Bratt.

Foto: Mikael Nilsson/SVT

Ett stort område kring garaget och stadshuset spärrades av.

Nationella bombskyddet kallades in och kunde efter att ha undersökt föremålet konstatera att innehållet inte var farligt.

Polisen spärrade av platsen och gäster på ett hotell i närheten fick flytta från rum mot gatan. De fick under natten flytta tillbaka till sina rum.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.