Foto: TT

Tre anhållna för mordförsök i Bjuv

Uppdaterad
Publicerad

Tre personer har anhållits misstänkta för mordförsök. De greps på lördagseftermiddagen i Bjuv sen polisen fått larm om en pågående misshandel. Två män fördes med lindriga stickskador till sjukhus.

De tre anhållna männen är 46, 33 och 30 år gamla men polisen vill inte berätta om de är kända i kriminella sammanhang sen tidigare.

– Vi har en uppfattning om vilken relation de anhållna och offren har till varandra men vi ska hålla fortsatta förhör under dagen, säger Marcus Andersson, inre befäl i Helsingborg.

Polisen larmades vid 15-tiden på eftermiddagen till en adress i Bjuv med anledning av en pågående misshandel. Där hittades två män med stickskador och de fördes till sjukhus.

– Gärningsmännen lämnade platsen i bil, den stoppas senare av polis och tre stycken vuxna män grips, säger Anna Göransson, informatör på polisen.

Ärendet rubriceras som försök till mord och grov misshandel.

– Det är lite oklart hur rubriceringarna kommer att fördelas på de tre som är gripna, säger hon.

Polisen förhörde de tre gripna männen under lördagskvällen och senare anhölls de av åklagaren.

Enligt Region Skånes presstjänst är de som fördes till sjukhus lindrigt skadade.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.