Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Hör riksdagsledamoten Saila Quicklund (M) om vilka frågor hon kommer att jobba med för Jämtlands län. Foto: Eva Danielsson/SVT

Saila Quicklund (M) sitter kvar för Jämtland i riksdagen

Uppdaterad
Publicerad

Nu är alla röster räknade och på Moderaternas mandat sitter Saila Quicklund kvar som länets representant:

– Det är radikal skillnad på hur vi arbetar i riksdagen när vi sitter i opposition kontra i majoritet, säger Saila Quicklund (M).

Tre politiker från Jämtlands län ska ta plats i riksdagen. Socialdemokraterna kommer att vara representerade med två ledamöter, Anna-Caren Sätherberg och Kalle Olsson som båda är personvalda.

Sverigedemokraterna som får ett mandat kommer representeras av Ann-Christine From Utterstedt från Västmanlands län och på Moderaternas mandat sitter Saila Quicklund kvar som länets representant:

Följ dina lokala nyheter om valet i Jämtlands län

– Jag kommer att fortsätta jobba med de frågor som är mest centrala här i länet. Som till exempel jobben, infrastrukturen och jaktfrågor, säger Saila Quicklund (M).

Se mer i klippet ovan.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Följ dina lokala nyheter om valet i Jämtlands län

Mer i ämnet