Storsjöyran 2021 flyttas till 2022. ”Tråkigt”, skriver vd Andrea Wiktorsson i ett pressmeddelande. Foto: SVT Arkiv/SVT Arkiv

Ingen Storsjöyra i sommar – flyttas till 2022

Uppdaterad
Publicerad

Det blir ingen Storsjöyra i Östersund i sommar. Bolaget har beslutat att flytta sommarens festival till 2022.  I klippet berättar Sofie Sillrén från Storsjöyran om vad beslutet innebär.

Förra sommaren ställdes Storsjöyran in på grund av coronapandemin. Så blir det även i år.

”Men med hänsyn till rådande läge väljer vi nu istället att flytta festivalen till nästa år och lägga kraft på att planera tills dess.”, skriver Storsjöyran pressmeddelandet.

– Det är fruktansvärt tråkigt att fatta det här beslutet, vi älskar verkligen att göra Yran tillsammans med alla besökare och efter att vi fick ställa in i ifjol har vi verkligen sett fram mot den här sommaren, säger Storsjöyrans vd Andréa Wiktorsson. Men nu är det som det är, väntan blir lite längre än vi hade hoppats men snart är vi samlade igen!

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Coronaviruset i Jämtlands län

Mer i ämnet