Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Olov Hallquist, viltchef på länsstyrelsen berättar att man har ett giltigt jaktkort om man inte blir kontaktad. Foto: Lukas Johansson/SVT

Jaktkort i Jämtlands län kan dras tillbaka efter tekniska problem på länsstyrelsen

Uppdaterad
Publicerad

I söndags öppnade försäljningen av jaktkort inför småviltsjakten som drar igång nu på fredag. Ett högt köptryck gjorde att hemsidan drabbades av tekniska problem och nu kan jaktkort behöva dras tillbaka.

Hemsidan där man bokar sina jaktkort fick tekniska problem vilket ledde till att för många jaktkort såldes. Totalt handlar det om cirka 50 stycken i nuläget. Det innebär att de som köpt kort kan få sina jaktkort tillbakadragna och pengarna tillbaka, eller att de blir ombokade till andra områden.

– Vi kommer att kontakta de köpare som berörs så fort som möjligt. Om man inte blir kontaktad är jaktkortet giltigt, säger Olov Hallquist, viltchef i Jämtlands län.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.