Tidigare telefonihaveri hos Region Jämtland Härjedalen löst

Uppdaterad
Publicerad

Region Jämtland Härjedalen drabbades tidigare av telefoniproblem och då ska det ha det varit svårt att ringa in till hälsocentralerna och till psykakuten på Östersunds sjukhus.

Detta enligt information som Region JH skickat ut via sina sociala medier. ”Den som ringer nås antingen av upptagetton eller att det är helt tyst i luren” står det i utskicket.

Regionen arbetar för att försöka lösa problemet men just nu finns ingen prognos för när det kommer vara löst. Kommunikationsavdelningen har ingen information om orsaken till varför telefonin ligger nere.

Även strax innan nyår drabbades man av liknande problem med telefonin. Den gången berodde bekymren på ett tekniskt fel hos leverantören Telia.

Tidigare telefonhaveri avhjälpt

Även denna gång låg tidigare telefoniproblem hos Telia. Strax efter klockan 11.00 på måndagsförmiddagen meddelade företaget att problemet ska vara löst.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.