Totalstopp på E45 efter trafikolycka

Efter en trafikolycka mellan en lastbil och en personbil på E45 i höjd med Östnår i Bergs kommun är det helt stopp i trafiken. En person har förts till sjukhus med okända skador.

Larmet om olyckan kom in till SOS Alarm strax efter klockan 16 på fredag eftermiddagen. Räddningstjänst, ambulans och polis larmas till platsen.

Larmet kom in som singelolycka men det visade sig att det var en kollision mellan en lastbil och en personbil. Efter kollisionen voltade personbilen och hamnade på taket.

En person till sjukhus

Föraren av personbilen förs med ambulans till sjukhus med okända skador. Ingen av förarna är misstänkta för trafiknykterhetsbrott. Det finns ingen uppgift om hur olyckan har gått till.

Nu inväntas bärgare och för tillfället är det helt stopp i trafiken. Enligt Trafikverket är det stopp mellan Brännan och Hackås i båda riktningarna. För tillfället är prognosen satt till klockan 18.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer