Bilar kolliderade utanför Mullsjö

Uppdaterad
Publicerad

En trafikolycka inträffade under torsdagsförmiddagen vid VIP-rondellen utanför Mullsjö. Två personer fördes till sjukhus och en man misstänks nu för brott i samband med olyckan.

Strax efter klockan 10 kom larm om en trafikolycka med flera bilar inblandade vid VIP-rondellen i riktning mot Knaggebobacken. Enligt räddningstjänsten är arbetet slutfört och trafiken flyter nu normalt. Man ska dock observera det hala väglaget, uppger räddningstjänsten.

Fem personer drabbades och två av dem fördes till sjukhus med ambulans medan de tre resterande uppmanades att själva söka vård.

Inlett förundersökning

Strax efter kvart i 12 var polisen klar på platsen och de har nu inlett en förundersökning där en av förarna, en man i 35-årsåldern, är misstänkt. Brottsrubriceringen är vållande till kroppsskada och vårdslöshet i trafik. 

Personbil i krock med lastbil på E4

Runt kvart i 11 larmades polisen om ytterligare en trafikolycka på E4 i norrgående riktning i Ljungarum. Enligt SOS har en personbil och en lastbil krockat. Polisen var på plats efter en kvart och har beställt en bärgare till personbilen.

Två personer drabbades men ingen behövde föras till sjukhus.

Ett körfält påverkades.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.