Polisen söker hjälp att hitta ägarna till en cykel som är intressant i utredningen av mordet på Kjäll Gustafsson i Gislaved. Foto: Polisen/SVT

Damcykel – spår i utredningen om mordet på Kjäll

Uppdaterad
Publicerad

En grön damcykel med en annorlunda ringklocka är ett av spåren i jakten på de personer som mördade en man på en restaurang i Gislaved i mitten av december. Nu vill polisen ha allmänhetens hjälp att hitta ägaren.

Polisen söker nu vittnesuppgifter om cykeln.

”Känner du igen cykeln? Har du sett den någonstans? Vet du vem som äger den eller vem som använt den? ” skriver polisen i ett pressmeddelande.

Man död efter rånförsök i Gislaved

Mordet begicks i mitten av december på restaurang Ströget i centrala Gislaved. Kjäll Gustafsson, som var gäst på restaurangen dog när han försökte stoppa rånare i lokalen.

Enligt polisen är cykeln intressant i utredningen. Den anträffades i centrala Gislaved efter mordet och nu vill utredarna veta vems den är.

Foto: Polisen

Cykeln, vars ägare nu söks, är en grön damcykel med en lite ovanlig ringklocka.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Man död efter rånförsök i Gislaved

Mer i ämnet