Fredrik Pettersson-Wentzel släpper in det andra målet i matchen mot Linköping. HV71s avgående ordförande Jens Sehlstedt är besviken. Foto: TT/Stefan Jerrevång/Privat

”Det är fruktansvärt tråkigt”

Uppdaterad
Publicerad

HV 71 har spelat klart för den här säsongen. Under onsdagen förlorade de regerande mästarna den andra åttondelsfinalen mot Linköping. Hos HV 71:s supporterklubb är besvikelsen stor.

– Det är en tomhet och fruktansvärt tråkigt, säger North Banks Supporters ordförande Jens Sehlstedt.

North Banks satsade stort på att stötta laget och under matchen i Linköping var 150 tillresta supportrar på plats. Jens Sehlstedt tror att en av anledningarna till att det inte gick hela vägen var att laget spelat så pass ojämt under säsongen.

– Båten har hållit sig flytande men inte mer än så. Det har ju gått upp och ner och vissa spelare bör väl ha visat lite mer vilja, säger han.

Avgår som ordförande

Jens Sehlstedt har varit ordförande för North Banks Supporters sedan 2013 men kommer att avgå inför nästa mandatperiod. Men han kommer att fortsätta att följa HV.

-Dagen efter är det inte jätteroligt men efter sommaren med lite grillkvällar och gott att dricka så kommer hockeysuget tillbaka. Kärleken till laget kommer alltid att bestå, avslutar han.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.