Foto: Bildbyrån

Kniven mot strupen för Mullsjö i semifinalserien

Publicerad

Idag lördag är det en måste-match för Mullsjö som på hemmaplan möter Storvreta i den sjätte semifinalmatchen. Uppsalalaget vann torsdagens drabbning och leder med 3-2 i matcher, och kan alltså avgöra idag. Men Mullsjö är taggade att kvittera matchserien.

– De kallar oss rabieshundar, vi biter oss fast och ger oss aldrig, säger Mullsjös tränare Andreas Elf.

Sent under gårdagseftermiddagen samlades Mullsjötruppen för att ladda upp inför dagens match i Nyhemshallen. Regerande mästarlaget Falun är redan klart för SM-final och nu gäller det för Mullsjö att prestera om de ska kunna gå hela vägen.

Mullsjö AIS

Var besvikna

– De hade hemmaplansfördel i torsdags och vi var besvikna efter matchen. Men nu är vi laddade och ska kvittera till 3-3 i matcher. Vi ger oss aldrig, säger Andreas Elf.

Han beskriver motståndaren Storvreta som ett spetsigt lag och att det gäller att vara mycket noggrann för att inte ge dem överläge.  

– Vi blir straffade väldigt hårt på våra misstag, men vi försöker ge igen med samma medicin.

Matchen börjar klockan 16.00 och Elf hoppas på bra stöd från hemmapubliken.

– Det är bara vinst som gäller, avslutar han.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Mullsjö AIS

Mer i ämnet