Målfest när Mullsjö tog ledningen i kvartsfinalserien

Mullsjö har tagit ett grepp om kvartsfinalserien mot Växjö. Hemmalaget körde över gästerna i inledningen av det tredje mötet och leder nu med 2-1 i matcher.

Mullsjö hade ledningen med 3-1 efter första perioden och matchen stod och vägde när hemmalaget utökade ledningen. Målet följdes dock av hetsiga protester från gästerna som menade att bollen aldrig passerat mållinjen.

På TV-monitorerna visades en sekvens där målvakten Viktor Kastengren såg ut att hinna rädda bollen innan den passerade mållinjen men målet stod fast.

Mullsjö AIS

Kanske stärkta av medgången fortsatte hemmalaget att hitta rätt och kunde efter två nya mål gå till vila med 6-1.

I den tredje perioden lyfte sig gästerna betydligt och med fyra raka mål blev det ändå lite nerv i matchen mot slutet. Mullsjö höll ändå undan och vann med 7-5.