Man förd till sjukhus efter misshandel i Nässjö

Uppdaterad
Publicerad

En man i 40-årsåldern fick föras till sjukhus efter att ha misshandlats på en adress i Nässjö på tisdagseftermiddagen. En man i 35-årsåldern greps av polis misstänkt för grov misshandel.

Det var vid 16.30-tiden som polisen fick larm om ett bråk mellan två personer på en adress i Nässjö. Flera polispatruller skickades till platsen, men när dessa anlände var det lugnt på adressen.

Misshandlad med tillhygge

Polisen påträffade en skadad man i 40-årsåldern som fördes till sjukhus i ambulans. Enligt polisen handlade det om ytliga skador som kan ha tillfogats med hjälp av någon form av tillhygge.

Polisen grep en misstänkt på platsen, en man i 35-årsåldern, och en förundersökning gällande grov misshandel har inletts. Polisen har gjort en undersökning av brottsplatsen och pratat med vittnen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.