• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Södertälje i Södertälje kommun, Stockholms län. Det brinner i en industrilokal med kraftig rökutveckling till följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Stockholm.

Man i 30-årsåldern till sjukhus efter misshandel

Uppdaterad
Publicerad

En man i 30-årsåldern fick föras med ambulans till sjukhus efter en misshandel i Anderstorp under natten till söndag. Två män greps på platsen och en av dem anhölls senare.

Strax efter klockan ett natten till söndagen fick polisen larm om en misshandel på en fest i Folkets hus i Anderstorp. En man i 30-årsåldern från Gislaved ska ha blivit slagen, sparkad och biten. Han fick följa med ambulans till sjukhus

En man anhållen

Två män i 20 och 25-årsåldern greps på platsen misstänka för misshandel. De är alla hemmahörande i Anderstorpsområdet. De yngre mannen anhölls senare och är på sannolika skäl misstänkt för misshandel.

– Mannen i 25-årsåldern är änsålänge bara gripen. Varför vet jag inte men det kan vara så att han inte har kunnat höras än, säger Thomas Agnevik, polisens presstalesperson Region Öst.

Misshandel i Nässjö

03.32 fick polisen även larm från en person i Nässjö som berättade att en kompis misshandlats i närheten av Stadsparken. Den drabbade är en man i 25-årsåldern. Enligt polisen ska han inte ha blivit allvarligt skadad.

– Jag har inga uppgifter om att han skulle behövt ambulans, säger Thomas Agnevik, polisens presstalesperson.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.