• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Östersund i Jämtlands län. Det brinner i en byggnad med kraftig rökutveckling till följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Jämtland.

Mats Green kan komma att ta plats i partistyrelsen. Foto: Fredrik Wennerlund

Mats Green kan ta plats i partitoppen

Uppdaterad
Publicerad

Riksdagsledamoten Mats Green (M) från Gränna kan bli ny ledamot i partistyrelsen. Green var under många år kommunalråd i Jönköping och är sedan i våras även partiets arbetsmarknads- och integrationspolitiska talesperson.

Det är inför partistämman i Västerås den 17-20 oktober som en enig nationell valberedning nu föreslår Mats Green som ny ledamot i partistyrelsen. Det meddelar Moderaterna i ett pressmeddelande.

– Det är givetvis hedrande. Jag som individ är väl mindre intressant utan framförallt är det bra att man får ytterligare en arena att kämpa för Jönköpings län.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.