Foto: Peder Losten

Jönköpingparets film får uppföljare

Uppdaterad
Publicerad

Kortfilmen från lägenheten i Jönköping resulterade till en kassasuccé i Hollywood. Nu står det klart att parets film, Lights Out, får en uppföljare som ska regisseras av David F. Sandberg.

På fem dagar har filmen Lights Out spelat in 35 miljoner dollar. Filmen kostade knappt 5 miljoner dollar och är därmed redan en succé. Filmen är regisserad av David F. Sandberg och Lotta Losten spelar en roll i filmen. Båda kommer Jönköping och är ett par sedan 2006. Enligt Lotta Lostens blogg har de haft ihop det till och från 1991.

Planeras inom kort

Enligt filmsajten Hollywood News är det redan klart att David F. Sandberg nu även ska regissera uppföljaren. Med tanke på den rådande succén skriver sajten att arbetet med den nya filmen sannolikt kommer att gå undan för att kunna rida på succévågen från den första filmen.

Paret arbetar för närvarande med ytterligare en skräckfilm – Annabelle 2 och har flera andra filmprojekt på gång.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.