Foto: Maja Suslin/TT

Så var midsommarnatten i Jönköpings län

Uppdaterad
Publicerad

Polisen i Jönköpings län har haft en relativt lugn midsommarnatt. Det har varit bråk, misshandel och fylla, men enligt polisen har det inte skett några större allvarliga händelser.

– Den har varit lugnare än tidigare år och kan likställas vid en vanlig fredag, säger Åsa Willsund, presstalesperson på polisen.

Vid midnatt larmades polis om en misshandel i Jönköping. En man hade attackerats av tre, för honom okända gärningsmän. Enligt polisen hade ett vasst tillhygge använts. Mannen fick sårskador, men behövde inte uppsöka sjukhusvård. Polisen sökte efter personerna som attackerat mannen, men lyckades inte hitta dem. En anmälan om grov misshandel är upprättad.

Bråk i Jönköping

Klockan 01.55 uppstod bråk mellan två personer i 20-års åldern, också det i Jönköping. Ingen av dem drabbades av några allvarliga skador. En anmälan om misshandel är upprättad. 

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.