Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
SVT:s reporter rapporterade från platsen där kvinnans bil hittades. Polisen har nu meddelat att kvinnan påträffats död i området. Foto: Viktor Fridén/SVT

Försvunna kvinnan i Gränna hittad död – polisen misstänker inget brott

Uppdaterad
Publicerad

Polisen meddelar nu att den kvinna i 35-årsåldern som varit försvunnen utanför Gränna sedan tisdag lunch har hittats död. Polisen misstänker inget brott.

Polisen har under onsdagen sökt med hundar och drönare efter den försvunna kvinnan och vid lunchtid påträffades hon död. Polisen har underrättat anhöriga.

– Vår räddningsinsats är avslutad och kvinnan är tyvärr inte funnen vid liv, säger polisens presstalesperson Johnny Gustavsson.

Kvinnan hittades i området där polisen har sökt.

Sökandet inleddes på tisdagskvällen

Det var runt 21:30 på tisdagskvällen som polisen inledde sökinsatsen. Kvinnans bil hittades vid 20-tiden vid Tegnertornet öster om Gränna. Flera hundpatruller var ute i terrängen och sökte utan framgång.

I klippet: SVT:s reporter rapporterade från polisens sökinsats under onsdagsförmiddagen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.