Stor stöld av exklusiva märkeskläder ”Stort värde”

Uppdaterad
Publicerad

Polisen fick under torsdagsmorgonen larm om att exklusiva märkeskläder stulits från en lagerlokal i Bankeryd. Enligt polisen handlar det om kläder för flera hundra tusen kronor som försvunnit.

Polis larmades vid åtta-tiden på torsdagsmorgonen till en lagerlokal i Bankeryd där personal upptäckt att någon gjort inbrott och stulit kläder till ett högt värde.

Enligt polisen handlar det om exklusiva märkeskläder.

– Värdet är inte helt klart, men det handlar om flera hundra tusen kronor, säger polisens presstalesperson Åsa Willsund som i

Söker vittnen

Polisen har under förmiddagen varit på plats och gjort en teknisk undersökning och enligt uppgift ska spår ha säkrats. Ingen person är dock ännu gripen.

Polisen skriver på sin hemsida att man är angelägen om att få in tips om man har sett något, personer eller fordon, som betett sig på ett misstänkt sätt i Bankeryd under natten. Polisen vill även flagga för att man kan tipsa polisen om någon förvarar eller försöker sälja ett större parti exklusiva kläder.  Kontakta polisen på 114 14

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.