Två personer förda till sjukhus efter grov misshandel i Eksjö

Uppdaterad
Publicerad

Under förmiddagen larmades polisen till en grusparkering i Eksjö där ett bråk uppstått. Två män fördes till sjukhus samtidigt som fyra män kunde gripas.

När polisen kom till platsen stoppades ett fordon med tre män, samtliga greps misstänkta för grov misshandel. Efter ytterligare utredningsarbete kunde ännu en man gripas misstänkt för skadegörelse. De båda männen som fördes till sjukhus var vakna och talbara, men hade tydliga sårskador dock inte allvarliga.

Flera oklarheter

Vad exakt som hänt på platsen är oklart menar polisen.

– Vi håller fortfarande på att skaffa oss en bild över vad som skett. Det är fortfarande oklart vad som egentligen hänt på den här parkeringen, säger Angelica Israelsson Silfver polisens presstalesperson

Klart är emellertid att polisen genomför en brottsplatsundersökning och har kunnat ta föremål i beslag.

– Vi hoppas kunna genomföra förhör med samtliga inblandade. Det kan vara så att olika tillhyggen använts. Vi ser också framför oss att det skulle kunna komma en motanmälan i det här ärendet.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.