Har du sett något rolig, konstig eller felaktig skylt? Eller vägmarkering? Dela med dig i vår chatt! Foto: TT.

Chatt: Har du märkt någon konstig skylt eller vägmarkering i Norrbotten?

Publicerad

Trafikanter har regerat på konstiga vägdragningar efter E10 i Norrbotten. Vi misstänker att det finns mer tokigt i trafiken! Har du reagerat på någon konstig skylt eller vägmarkering? Dela med dig i vår chatt!

Har du bilder? Mejla norrbotten@svt.se

SVT rapporterade · Har du märkt någon konstig skylt eller vägmarkering i trafiken?

Många har reagerat på Trafikverkets heldragna linjer på raksträckor efter E10 i Norrbotten. Har du som trafikant sett något märkligt i trafiken? Någon konstig skylt eller vägmarkering? Dela med dig här i vår chatt! 
Har du fotat något tokigt? Mejla norrbotten@svt.se 
10.33
Det tokigaste är nog att folk klagar på vägarna hela tiden. Sverige har bland världens bästa vägar. Se er omkring i världen så märker ni det. Med världen menar jag då inte enbart Finland, Norge o.likn.
10.41
Man klagar för att vägarna inte håller samma standard i hela Sverige
10.54
Samma felaktigheter finns när man kör söderut från Kiruna mot Svappavaara. Dessa linjer målades för några år sedan. Innebär att vanligt folk blir lagbrytare när man kör om på raksträckor med heldragna linjer. Livsfarligt om man sedan kör om när det blir ”tillåtet”.
13.24
I Glommersträsk målade Trafikverkets entreprenör väjningsplikt där det ska vara stopp linje och tvärtom. Det är 2-3 år sedan och är inte åtgärdat än....

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer