Foto: TT

Kvinna misstänks ha blivit hotad av sin pojkvän

Uppdaterad
Publicerad

En rädd kvinna larmade polisen efter en krock utanför Lomträsk under söndagskvällen. Hon uppges ha blivit hotad av sin pojkvän som i nuläget är misstänkt för olaga hot.

En kvinna larmade under söndagskvällen polisen om att hon blivit hotad av sin pojkvän och att hon inte visste vart hon var. De hade kört bil och sedan krockat med bilen ute på en mindre skogsväg utanför Lomträsk. Kvinnan var så rädd att hon inte vågat stanna kvar på olycksplatsen.

Stor sökinsats

Tre patruller och hundförare skickades mot den position som kvinnans mobiltelefon kopplade upp mot. Efter en större sökinsats kunde patrullerna först hitta den misstänkta mannen, som är i 30-årsåldern, vid den krockade bilen och lite senare kvinnan som inte hade vågat stanna kvar vid olycksplatsen.

Mannen är i nuläget misstänkt för olaga hot. Han kan eventuellt bli misstänkt för andra brott då utredningsarbetet och förhör med de bägge är gjorda.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.