Luleå Hockeys Einar Emanuelsson blev tvåmålsskytt i genrepet mot Björklöven. Foto: Robert Nyholm / TT

Målfest för Luleå Hockey i genrepet mot Björklöven

Det blev en riktig målfest när Luleå Hockeys herrlag besegrade Björklöven i genrepet inför SHL-premiären.

Hela 14 mål gjordes av de båda lagen. Redan efter en och en halv minut tog det allsvenska laget Björklöven ledningen, men innan den första perioden var slut hade Luleå vänt till ledning med 3-2.

I den andra perioden var ställningen 6-4 till Luleå och i den tredje drog Luleå ifrån rejält och vann med hela 9-5. Luleå Hockeys Einar Emanuelsson och Austin Farley blev bland annat tvåmålsskyttar.

På lördag spelar Luleå sin SHL-premiär hemma i Coop Norrbotten Arena mot Brynäs IF.

MATCHFAKTA

Träningsmatch

Luleå Hockey – Björklöven 9-5

Målen, Luleå: Einar Emanuelsson 2, Austin Farley 2, Patrik Cehlin, Jack Connolly, Nils Lundkvist, Petter Emanuelsson, Jesper Sellgren.