Anders Burström lämnar Luleå Hockey. Foto: TT

Profil lämnar Luleå Hockey

Uppdaterad
Publicerad

Anders Burström lämnar Luleå Hockey efter 18 år.

– Det är dags för mig att göra någonting annat i livet, säger han.

Under de tre senaste åren har Anders Burström varit assisterande tränare i Luleå Hockey. Innan dess var han spelare i Luleå Hockey i 15 år.

–  Först hade jag lite svårt att se mig själv som tränare, men jag måste säga att det har varit fantastiskt roliga år även om vi just i år inte gjort så bra resultat, säger Anders Burström.

Rätt tid att lämna

Han är noga med att poängtera att han har en bra dialog med Luleå Hockey och att han under alla år har trivts enormt bra i föreningen.

– Men det är rätt tid för mig att göra någonting annat nu. Klubben är i ett spännande skede och det kommer många nya talangfulla killar till laget. De kommer att sporra varandra och det ska bli spännande att följa deras utveckling. Klubben har en intressant framtid, säger Anders Burström.

Om framtiden

Men vad ska du göra istället nu när du lämnar Luleå Hockey?

– Ingenting är bestämt, men jag ska börja med att vara pappaledig. Jag har tre små barn och min fru har dragit ett jättestort lass under all de här åren, säger han.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App Store
Ladda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.