Anna-Eva Olsson tilldelades idag Pedagogiskt pris av kommunen. Foto: Örebro kommun

Anna-Eva tilldelades pedagogiskt pris

Uppdaterad
Publicerad

Idag på Lärardagen för gymnasieskolan och vuxenutbildningen delade Örebro kommun ut ett pedagogiskt pris. Priset gick till läraren Anna-Eva Olsson.

Anna-Eva Olsson arbetar som lärare på Riksgymnasiet för döva och hörselskadade på Tullängsgymnasiet. Örebro kommun gav henne priset i kategorin gymnasieskola och gymnasiesärskola på grund av hennes yrkesskicklighet och förmånga att lyfta elever.

– Absolut roligast i mitt jobb är att se elever utvecklas, att hålla i, hålla ut och komma framåt. För det är inte idag vi ser resultaten. Det handlar om tålamod för att nå målet längst fram. Att få se när det går upp för oss och eleverna, det är då det är som bäst. Det är sådant man måste samla på sig och spara, för det kommer ju dagar när det inte är så, säger hon i ett pressmeddelande.

Priset delas ut av Örebro kommun till pedagoger som utmärkt sig i sitt pedagogiska uppdrag och bidragit till ökad måluppfyllelse.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer