Chris Kläfford kvalade tillsammans med sex andra personer vidare till nästa deltävling. Foto: Bob Linger

Chris Kläfford gjorde det igen – talangjuryn fortsatt imponerad

Uppdaterad
Publicerad

Förra veckan gick han solklart vidare med fyra klara ”ja” från juryn i det amerikanska talangprogrammet. Då med en cover på John Lennons Imagine. Den här gången valde han dock att köra en egen låt – och imponerade återigen på juryn.

”Fortsätt vara dig själv”, ”du är något speciellt” och ”en naturlig talang” var några av kommentarerna som juryn överöste Chris Kläfford med efter hans andra framträdande i America's got talent och som sändes under tisdagskvällen i USA.

I första deltävlingen framförde han ”Imagine” av John Lennon, och hyllades av samtliga i juryn. Under gårdagen framförde han istället en egenskriven låt, ”Something like me”.

– Den handlar främst om att folk dömer mig för hur jag ser ut. Man vill försöka passa in, så den handlar om det, säger Chris Kläfford innan han framför låten.

Och valet höll. Juryn var något oense om huruvida det var en risk att köra något eget, men oavsett det tog han sig alltså vidare i tävlingen. Nästa gång Chris står på scen kommer det att bli live inför hela USA.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.