Två poliser söker spår efter nattens knivattack på Malmens skolas skolgård. Nu är brottsplatsundersökningen avklarad och avspärrningen hävd. Foto: Thomas Wedin

Efter knivattacken på skolgården – avspärrningen hävd

Uppdaterad
Publicerad

Avspärrningen på Malmens skola är nu hävd och brottsplatsundersökningen är avslutad. Det meddelar polisen vid 16-tiden på onsdagen.

Polisens presstalesperson Mats Öhman är i övrigt förtegen kring detaljerna efter att en man hittats svårt knivskuren på skolgården vid Malmens skola i Kumla i natt.

– Det jag kan säga nu är att avspärrningen är hävd och att brottsplatsundersökningen är avslutad. Annars pågår arbetet med att ringa in någon som kan misstänkas för brottet.

Knivattacken på Malmens skolgård

”Inte så mycket mer kommentarer”

Den skadade mannens tillstånd är fortsatt allvarligt. Polisen har varit på plats på USÖ där mannen vårdas och pratat med honom under dagen. Men mer än så kan Mats Öhman inte säga.

– Just nu har jag inte så mycket mer kommentarer om det här. Det är möjligt att vi kan säga mer imorgon.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Knivattacken på Malmens skolgård

Mer i ämnet