Här överraskar Boris René barnen på skolavslutningen

Uppdaterad
Publicerad

Stocksätterskolan i Hallsberg firade skolavslutning på traditionellt vis med sång och dans i det ljuva junivädret. Medan barnen sjöng låten Her Kiss av Boris René dök plötsligt en hemlig gäst upp på scenen.

Stämningen på Stocksätterskolans skolavslutning slog i taket då en hemlig gäst steg upp på scenen under låten Her Kiss.

”Bjuder på sig själv”

Kören med barn blev rejält överraskade och glada då de fick se se idolen Boris René sjunga och dansa tillsammans med dem. Hela hembygdsgården i Hallsberg blev en scen då både kören och pubilken sjöng och dansade tillsammans.

Boris Renée

– Boris är en fantastiskt ödmjuk person som bjuder på sig själv och blir ett med barnen, säger Edvina Osmancevic, musiklärare på Stocksätterskolan.

Före detta elev

Det var Edvina som kontaktade Boris för att föreslå att han skulle komma på skolavslutningen. Hon var orolig för att stjärnan från Melodifestivalen skulle vara för upptagen för att hitta tid för besöket.

– Det här är ingen liten sak för mig. Det är stort. Det här är livet, säger Boris René. Foto: Julia Eriksson/SVT

Men Boris René kom med stor glädje tillbaka till sin gamla skola. Han gick själv på Stocksätterskolan innan hans familj flyttade till Örebro.

– Det här är ingen liten sak för mig. Det är stort. Det här är livet, säger Boris René.

Världens bästa skolavslutning

Artisten gav autografer och umgicks med barnen under två timmar.

– Det här var den bästa skolavslutning som jag någonsin varit på, säger Cassiopea efter uppträdandet.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Boris Renée

Mer i ämnet