• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Södertälje i Södertälje kommun, Stockholms län. Det brinner i en industrilokal med kraftig rökutveckling till följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Stockholm.

Ytterligare sju män har gripits ett år efter kravallerna i Sveaparken i Örebro, uppger polisen. Foto: privat /SVT

Upploppet i Sveaparken: Ytterligare sju gripna

Uppdaterad
Publicerad

Ytterligare sju män har gripits för inblandning i upploppet i Sveaparken i Örebro förra påsken. Männen är mellan 18 och 50 år och hemmahörande i Örebro län.

Männen greps under tisdagen och onsdagen uppger polisen på sin hemsida. Samtliga är misstänkta för grovt sabotage mot blåljusverksamhet.

Hittills är 82 personer frihetsberövade med anledning av påskupploppet i Örebro och polisen fortsätter att identifiera ytterligare personer som kan misstänkas för brott i samband med händelsen i Sveaparken.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Våldsamt upplopp i Örebro

Mer i ämnet