• Viktigt meddelande:

    Idag kl 15.00 testas Signalen Viktigt meddelande via de utomhusaggregat som finns i de flesta städer och tätorter. Den består av 7 sekunder långa ljudstötar med 14 sekunders tystnad emellan under två minuter. Idag testas signalen - om du i andra fall hör den ska du gå in, lyssna på radion och stänga dörrar, fönster och ventilation. Idag följs meddelandet av signalen Faran över, en enda lång ljudsignal på 30 sekunder.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video

Webbläsaren stöds inte

SVT stödjer inte uppspelning i din webbläsare. Vi rekommenderar därför att du byter till en annan webbläsare.
Se deras bootcamppass i vardagsrummet Foto: SVT / Carl Bruno Tersmeden

Fullt flås i många vardagsrum

Publicerad

Med allt hårdare restriktioner blir det färre som vill och kan besöka gymmet och andra träningsanläggningar. Men nu växer trenden med onlineträning istället.

I ett vardagsrum i Motala gör Ina Touronen i ordning för ett ”bootcamppass”.

– Jag har fått mer tid med min familj nu, förut var jag borta 4-5 kvällar i veckan för att åka runt i Östergötland och hålla i träningspass.

Många gym har börjat erbjuda träningar via datorn och det har blivit populärt. I Ina Touronens grupp har man runt 70 deltagare vissa kvällar, fler än vad som hade fått plats om man hållit till på gymmet.

Se mer om hennes onlineträningspass i inslaget ovan.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer

Motala

Mer i ämnet