Flera polispatruller var på plats vid lägenheten sent på tisdagskvällen. Foto: Niklas Luks

Man död efter bråk i Norrköping – två anhållna

Uppdaterad
Publicerad

En man har dött efter ett bråk i en lägenhet i Norrköping på tisdagskvällen. Två män i 40-årsåldern greps på platsen och har anhållits under natten misstänkta för mord.

Larmet kom till polisen klockan 22.21 på tisdagskvällen. De larmades då om ett misstänkt bråk i en lägenhet i Norrköping.

När polisen kom fram hittades en svårt skadad man i lägenheten. Han togs med ambulans till sjukhus men hans liv gick inte att rädda. I lägenheten fanns samtidigt ytterligare två män i 40-årsåldern som under natten har anhållits på sannolika skäl misstänkta för mord. Det är den högre misstankegraden.

Norrköping
Efter ett bråk i en lägenhet i centrala Norrköping avled en person av sina skador. Foto: Google Earth

Inte identifierad

Vid 4-tiden gick polisen ut med uppgiften att mannen hade dött på sjukhuset. De hade då fortfarande inte kunnat identifiera den döde mannen.

Lägenheten spärrades av under kvällen och kommer vara fortsatt avspärrad under morgonen.

– Vi kommer fortsätta en teknisk undersökning under förmiddagen och även fortsätta med övriga utredningsåtgärder, säger Lars-Göran Nilseryd, vakthavande befäl på polisen.

Det är oklart vad som orsakade bråket.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Norrköping

Mer i ämnet