Foto: Jeppe Gustafsson

Man i Motala skadad av stickvapen

Uppdaterad
Publicerad

En man i 35-årsåldern fördes till sjukhus efter en misshandel i centrala Motala. Polisen rubricerar misshandeln som grov och har spärrat av flera platser i stan för teknisk undersökning.

– Vi har inte hittat något vapen än och vi har än så länge ingen misstänkt person. Vi har hållit inledande förhör med mannen. Exakt var misshandeln ägt rum är inte klarlagt än – det är därför flera platser i centrala Motala är avspärrade, säger polisens presstalesperson Monica Bergström.

Polisen är intresserad av att få in ytterligare vittnesuppgifter.

Region Östergötland meddelar i en bulletin att de fått in en man i 36-årsåldern som skadats med ett stickvapen. Detta dock i Mjölby. Mannen ska enligt dem vara lindrigt skadad, läget stabilt och han ska stanna på Universitetssjukhuset i Linköping för observation. Regionen säger också att den skadade ska vara hemmahörande i Motala.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Motala

Mer i ämnet