Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Foto: Ulf Wigh

Skottlossning mot bostad i Norrköping

Uppdaterad
Publicerad

Efter nattens skottlossning på Formaregatan i stadsdelen Hageby i Norrköping har polisens tekniker genomfört en brottsplatsundersökning och knackat dörr i området.

Enligt polisen har flera skott avfyrats mot ett fönster i en flerfamiljsbostad i stadsdelen Hageby. John Andåker, chef för utredningssektionen i Polisregion öst, vidhåller att undersökningen är i en fortsatt upphämtningsfas men att de gärna vill ha in fler tips från personer som sett eller hört någonting.

– Vi är angelägna om att få in fler vittnesuppgifter, säger John Andåker. 

Norrköping

Ingen gripen

Skottlossningen inträffade strax innan tre på natten mot måndagen. Ingen person kom till skada och ingen misstänkt person är gripen för händelsen, som rubricerats som grovt olaga hot och grovt vapenbrott.

Polisen är mycket förtegen i ärendet och vill inte närmare kommentera om det finns någon hotbild eller hur många skott som avlossats.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Norrköping

Mer i ämnet