Foto: TT

Stökig natt i Linköping

Uppdaterad
Publicerad

Polisen har fått rycka ut vid flera olika bråk i Linköping under natten till lördagen. Vid ett av ingripande blev en 20-åring sparkad i huvudet av en annan man efter att polisen lagt 20-åringen på marken.

Vid halv fyra-tiden fick polisen larm om ett krogbråk på Ågatan i Linköping. En av personerna som bråkat blev nedlagd på marken av polisen. Då kom en man fram och sparkade honom i huvudet. Mannen som sparkade greps av polisen och ska förhöras under dagen.

Vid samma tidpunkt larmades polisen även till Platensgatan vid Stora torget i Linköping. Där hade en man i 20-årsåldern blivit misshandlad av personer som lämnat platsen.

En kort stund senare fick polisen larm om att två män i 20-årsåldern blivit hotade med kniv vid resecentrum. De som ska ha varit hotfulla ska ha ingått i ett större gäng på tio personer.  

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.