Lisa Lantz och Lina Hurtig Foto: SVT och Bildbyrån

Två LFC-spelare förlänger kontrakten

Uppdaterad
Publicerad

Anfallaren Lina Hurtig och backen Lisa Lantz har skrivit på för ytterligare två år med Linköpings FC. Hurtig är dessutom landslagsspelare sedan 2014.

Lantz kom från Umeå inför förra säsongen och Lina Hurtig anlände också till Linköpingsklubben 2017.

– Vi är otroligt glada att vi nu förlängt med Lina Hurtig. Hurtig är en av Sveriges absolut bästa forwards och har växt för varje match sedan comebacken i somras. Ett bevis på det är att hon direkt fick tillbaka sin plats i landslaget. Lisa Lantz har utvecklats till en stabil allsvensk back och en tydlig ledare i laget. Båda spelarna bidrar med en rutin och professionalitet som höjer nivån på såväl träningar som matcher och jag ser fram emot att jaga nya framgångar för LFC tillsammans med båda två, säger tränaren Olof Unogård i ett pressmeddelande.

Linköping

”Trivs bra”

-Jag är glad över att ha förlängt mitt kontrakt med LFC, säger Lina Hurtig. Jag trivs väldigt bra i klubben och ser fram emot fortsatt samarbete där vi tillsammans kan ta oss till toppen igen.

-Jag är nöjd och glad över att ha kommit överens med LFC om en fortsättning, säger Lisa Lantz. Trots olika motgångar under denna säsong har vi bevisat att något är på gång. LFC ha visat att de vill upp i topp igen och jag vill vara med och bidra på den resan.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Linköping

Mer i ämnet