Knivskuren man inte längre livshotande skadad

Publicerad

Den man som fick föras till sjukhus i torsdags, efter ett bråk i Kristianstad, vårdas inte längre för livshotande skador.

Det var strax innan klockan 19 på torsdagskvällen som polisen skickades till Gamlegården i Kristianstad på grund av ett slagsmål. En man i 40-årsåldern fördes med ambulans till sjukhus efter att han blivit knivskuren. Han vårdades för livshotande skador.

Enligt Kristianstadsbladet ska mannens skador inte längre vara livshotande, och han har nu hörts av polisen. De två män som misstänks för mordförsök är fortsatt anhållna.

– Ärendet är extremt rörigt med många parter inblandade och ingen säger likadant, så det är inte helt enkelt att reda ut vem som gjort vad. Vi håller på och hör vittnen en gång till, säger inre polisbefäl John Sjöblom till Kristianstadsbladet.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.