Polisen är intresserad av personer som sett den här i bilen under perioden 21 augusti – 26 augusti i år. Foto: Polisen

Här är flyktbilen som användes vid mordet på Karolin Hakim

Uppdaterad
Publicerad

Polisen släpper nu bilder på den Mercedes som användes som flyktbil vid mordet på Karolin Hakim. Samtidigt söker de allmänhetens hjälp.

Efter mordet på Karolin Hakim på Sergels väg den 26 augusti har polisen haft många personer som har lämnat in vittnesuppgifter.

Bland annat sätts en silvrig Mercedes i samband med mordet – och polisen släpper nu bilder på flyktbilen som har använts vid mordet.

Mordet på Karolin Hakim

Polisen: Allt kring bilen är av intresse

De skriver bland annat i ett pressmeddelande att alla iakttagelser av fordonet är av intresse – som var den har parkerats och tankats samt vilka som har vistats vid bilen.

– Om man har några som helst upplysningar ska man ringa 114 14 och nämna bilen, då vet operatören och skickar en rätt, säger polisens presstalesperson Nils Norling.

Det är framför allt iakttagelser mellan den 21 och 26 augusti som är av intresse.

– Vi vill inte begränsa sökandet av skälet att vi tror uppgifter om bilen kan hjälpa oss vidare i utredningen, säger Nils Norling.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Mordet på Karolin Hakim

Mer i ämnet