Platsen har spärrats av för en teknisk undersökning. Foto: Mikael Nilsson

Skottlossning i Malmö – tomhylsor hittade

Uppdaterad
Publicerad

Polisen fick på måndagskvällen in flera samtal om höga smällar på Ramels väg i Malmö. Platsen spärrades av och tomhylsor hittades. Ingen person har hittats skadad.

Strax efter 23 på måndagskvällen larmades flera polispatruller till en innergård på Ramels väg i Malmö. På plats hittade polisen tomhylsor och spärrade av området för en teknisk undersökning.

– Special sökhund och kriminaltekniker har undersökt platsen. Sedan får utredaren gå vidare och se vad den tekniska undersökningen kan visa, säger Calle Persson, presstalesperson vid polisen i region Syd.

Söker vittnen

Polisen knackade dörr och har hållit förhör med eventuella vittnen.  Nu är polisen intresserad av vittnesuppgifter från personer som har befunnit sig i närheten. Ingen person har hittats skadad.

– Men det är så klart en allvarlig händelse likväl, även om man inte skjutit mot en person, säger Katarina Rusin, presstalesperson vid polisen.

En anmälan är upprättad om grovt vapenbrott.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.