Storbråk i Malmö – en anhållen för grov misshandel

Uppdaterad
Publicerad

Tre män, alla i 20-årsåldern, greps efter att bråk vid Södervärns busstation under onsdagskvällen. Tre personer skadades och en fick föras till sjukhus. På torsdagsmorgonen hade en person anhållits misstänkt för grov misshandel, en satt fortfarande gripen för försök till grov misshandel.

Polisen fick larm under ondagskvällen om ett bråk vid busstationen Södervärn i Malmö. Tre personer har skadats och en har förts till sjukhus. Tre män i 20-årsåldern greps misstänkta för mordförsök.

Enligt polisen ska det ha använts tillhyggen.

– Vad för tillhygge kan vi inte gå på in. Just nu arbetar vi med att förhöra vittnen på plats, säger Patric Fors, presstalesperson vid polisen i syd.

På torsdagsmorgonen hade misstankegraden ändrats.

– En av personerna har anhållits misstänkt för grov misshandel, en sitter fortfarande gripen misstänkt för försök till grov misshandel och en har släppts, säger Kim Hild, presstalesperson vid polisens ledningscentral.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.