Foto: TT

Två män greps i samband med krock

Uppdaterad
Publicerad

I samband med att en skåpbil backade in i en annan bil i Limhamn fattade polisen misstankar mot skåpbilsföraren som hade en större summa kontanter synliga i en magväska.

Det var på fredagseftermiddagen som en mindre trafikolycka inträffade när en skåpbil backade på en personbil på Getgatan i Limhamn.

När polispatrullen kom till platsen för att kolla läget fattade de misstankar mot en av männen i skåpbilen. På sig hade han en magväska med en större bunt sedlar som var synliga.

– I samband med detta gör man också en titt in i bilen och där hittar man över femtio liter sprit, öl, vin cigarretter och läkemedel som misstänks vara narkotikaklassade, säger polisens presstalesperson Nils Norling.

I bilen återfanns även en kniv.

– De två männen födda -53 och -70 grips på plats men frigivs senare, dock är de fortsatt misstänkta för brott, säger Nils Norling.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.