Polisen undersöker platsen. Foto: Mikael Nilsson

Två påhoppade och misshandlade av gäng vid Möllevångstorget

Uppdaterad
Publicerad

Två personer blev påhoppade och misshandlade av ett gäng på fem eller sex personer utanför en bar vid Möllevångstorget. Enligt initiala uppgifter rörde det sig om en allvarlig knivskärning, men enligt polisen behövdes ingen föras till sjukhus.

Strax före klockan 01 på lördagen larmades polisen till Möllevångstorget i Malmö. På plats fann polisen två personer som hade blivit påhoppade och misshandlade av ett gäng på mellan fem och sex personer.

Det påhoppande gänget hade enligt polisen reda försvunnit från platsen. Ingen är därmed gripen för misshandeln.

Ambulans på plats

Ett område på Ängelholmsgatan intill Möllevångstorget spärrades av. Vid 02-tiden var avspärrningarna hävda.

– Enligt ett vittne låg en av de skadade på marken och fick sedan hjälp av allmänheten, säger SVT:s utsände Mikael Nilsson.

Knivliknande föremål

Enligt polisens pressinformatör, Patric Fors, finns det uppgifter på att ett knivliknande föremål ska ha använts vid bråket.

– Ingen ska ha blivit allvarligt skadad, det handlar om en mindre sårskada i ansiktet och på en av målsägarna och den andre ska ha fått en bula, säger Patric Fors.

Ambulans plåstrade om de skadade på plats men enligt polisen behövde ingen föras till sjukhus.

Två personer fick föras till sjukhus. Foto: Mikael Nilsson

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.