Det nya biljettsystemet infördes i december förra året. Foto: SVT

Så här tycker skåningarna om Skånetrafikens nya biljettsystem

Uppdaterad
Publicerad

SVT rapporterade · Vad är din erfarenhet av Skånetrafikens nya biljettsystem?

Hej alla! Tack för era åsikter, det är klart att detta är ett ämne som berör väldigt många. Nu stänger vi dock för nya inlägg. De sista som kommit in och ännu inte publicerats gör det den närmaste timmen.
16.24
Man borde haft ombud klara innan man satte igång det nya. Att behöva åka till Skånetrafiken kundcenter för att ladda sitt kort 30 dagar är väldigt dåligt!
Och med de nya korten borde man kunna ladda med pengar som jojo kortet, borde inte vara så svårt!
16.24
Ett dåligt och fullständigt onödigt komplicerat system som borde skrotas omedelbart. Återgå till de vanliga JoJokorten, tack.
16.24
Inga problem alls, dock anser jag att det redan nu borde fungera med Bankid fullt ut.
16.27
Jag och min fru åkte 2,5 km med stadsbuss för att träffa kompisar. Åkte hem igen 2,5 km efter några timmar och det kostade oss 108 kr med buss.Tar vi bilen som vi ändå har så blir priset max 20 kr. Det blir bil i fortsättningen. Vi är 70 år gamla och bor i Lund.
16.28
Har länge köpt månadsbiljett i den nya appen, fungerar bra och extra bra att man kan låna ut biljetten. Däremot är appen inte bra på att söka resor och visa trafikinfo. Den gamla appen var mycket bättre.
16.47
Saknar jojo-kortet, det funkade ju helt perfekt. Nu finns det ju ingen möjlighet att ha en reskassa på nåt kort, utan varje resa ska laddas in. Skrota och gör om!
16.48
Absolut botten!
16.49
Med JoJo åkte jag tåg och buss två till tre gånger i månaden. Nu blir det bil för hela slanten.
16.50
Har köpt dygnsbiljett Ystad-Köpenhamn via appen. Fungerade perfekt.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer