Den kanadensiska popsångaren Justin Bieber refererade till ”covid-grejen” när han blev utnämnd till årets artist på MTV-galan i september. Foto: TT

Världsstjärnan Justin Bieber kommer till Malmö

Publicerad

Nu är det bekräftat att Justin Bieber kommer till festivalen Big Slap i augusti nästa år. Stjärnan ska uppträda på den nya konsertplatsen i Nyhamnen.

Sångaren kommer till Malmö, något Sydsvenskan var först med att rapportera. Enligt dem kommer det finnas plats för 40 000 besökare. Arrangörerna bekräftar att han kommer att uppträda den 5 augusti.

– Justin Bieber är världens största artist. Jag vill kunna tysta alla kritiker som säger att det inte går att få hit artister, sa Big Slaps grundare Ali Eftekhari till Sydsvenskan.

Musikfestivalen kommer att vara på en ny plats nästa år, den flyttar från Pildammsparken till konsertplatsen i Nyhamnen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.